Skip to main content

Cate ceva despre calatoria in timp si universurile alternative

Daca as putea calatori in timp, in trecut mai exact, si as schimba ceva, si odata cu acest lucru as schimba si prezentul, exista oare vreo sansa ca tot ceea ce exista acum sa treaca in alta sfera a existentei si sa existe in continuare?

Exista teorii conform carora orice modificare a axei timpului creeaza noi linii temporare paralele (universuri alternative) in care existenta merge in paralel. Insa aceste teorii sunt simple speculatii.

Adevarul este ca daca s-ar putea calatori in trecut si s-ar schimba ceva, prezentul ar suferi modificari mai mari sau mici, insa in nici un caz nu se vor deschide usile unor noi lumi situate la distante temporare (linii temporare paralele – universuri paralele / alternative). Si asta pentru ca materie este legata in totalitate de timp, si orice modificare a timpului duce la modificarea materiei, este ca si cand am prelucra fierul si dintr-un rulment de fier vom face 20 de furculite. Cand tragem linie tot fierul acela este = nimic nu se pierde, totul se transforma.

Daca eu m-as intoarce in trecut 10 ani si  as alege sa plec in America cu o alta femeie decat sa raman in tara cu sotia mea actuala, eu in prezent nu voi avea pe cei doi copii pe care ii am, si asta pentru ca nu am trait alaturi de sotia mea ci cu o alta femeie. Faptul ca as fi putut avea tot 2 copii si cu ea nu inseamna ca ei ar fi fost aceiasi copii.

Daca totusi as avea posibilitatea sa ma intorc in trecut 10 ani si as alege pe cealalta femeie, m-as putea lasa pacalit de ideea ca oricum copiii mei sunt in siguranta in alt plan existentia, desi nu este adevarat.

Ceea ce in fizica teoretica abia acum incepe sa se contureze, si inca destul de in ceata, este faptul ca timpul nu exista in afara spatiului, si ca spatiul creeaza timpul. Timpul in sine nu exista decat in anumite conditii, ceea ce il descalifica de la a fi considerat baza. Prin aceasta noua teorie, din pacate, calatoria in trecut (si viitor) este imposibila. Modificarea timpului inseamna de fapt modificarea spatiului si materiei.
Subiectul calatoriei in timp si al universurilor paralele a starnit imaginatia si visele a milioane de oameni. Este unul dintre visele imposibile cele mai ravnite ale secolului nostru. Cu siguranta ca si "tinerete fara batranete" este la fel de dorit insa din cauza probabilitatii infime multi au renuntat la el.

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.