Cauta

Saturday, 14 November 2015

Ce este Twitter-ul?

Twitter este o platforma de micro-blogging infiintata in 2006 in Statele Unite si care in putin timp a ajuns una dintre cele mai populare platforme de media sharing.


Pagina oficiala a site-ului este:  www.twitter.com. Se pare ca Twitter ar avea peste 1 miliard de utilizatori (unii o data pe luna, dar sunt pusi la numar).

Numele Twitter vine din limba engleza si s-ar traduce prin: freamat, zumzet, zgomot, palavrageala, agitatie, etc.

Frumusetea acestui serviciu este ca, de exemplu: un director de vanzari poate anunta pe Twitter o eventuala sedinta la ora 14.00, nemaifiind nevoie ca secretara sa sa sune la sute de agenti. Sau, o intalnire a unui grup de prieteni se poate anunta pe Twitter
. Am putea vorbi si despre impactul pe care aceasta platforma de microblogging a avut-o in revolutiile din lumea araba.

Pentru bloggeri, Twitterul reprezinta si o buna metoda de a isi promova posturile de pe blog prin Twitter. Despre Twitter multe pot fi spuse, multe lucruri bune, dar exista si o parte negativa, intocamai precum se intampla si cu Facebook-ul: mananca prea mult timp, timpul utilizatorilor.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts