Skip to main content

Ce este Twitter-ul?

Twitter este o platforma de micro-blogging infiintata in 2006 in Statele Unite si care in putin timp a ajuns una dintre cele mai populare platforme de media sharing.


Pagina oficiala a site-ului este:  www.twitter.com. Se pare ca Twitter ar avea peste 1 miliard de utilizatori (unii o data pe luna, dar sunt pusi la numar).

Numele Twitter vine din limba engleza si s-ar traduce prin: freamat, zumzet, zgomot, palavrageala, agitatie, etc.

Frumusetea acestui serviciu este ca, de exemplu: un director de vanzari poate anunta pe Twitter o eventuala sedinta la ora 14.00, nemaifiind nevoie ca secretara sa sa sune la sute de agenti. Sau, o intalnire a unui grup de prieteni se poate anunta pe Twitter
. Am putea vorbi si despre impactul pe care aceasta platforma de microblogging a avut-o in revolutiile din lumea araba.

Pentru bloggeri, Twitterul reprezinta si o buna metoda de a isi promova posturile de pe blog prin Twitter. Despre Twitter multe pot fi spuse, multe lucruri bune, dar exista si o parte negativa, intocamai precum se intampla si cu Facebook-ul: mananca prea mult timp, timpul utilizatorilor.

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.