Skip to main content

Indatoriri casnice - Curatenia in casa

Indiferent de cat de greu si obositor ar fi jobul nostru, trebuie sa ne indeplinim si indatoririle casnice. Nu oricine isi permite o menajera caz in care ignorand curatenia se va ajunge ca dintr-o locuinta normala sa vedem o adevarata cocina.


Cand mergem in vizita la cineva si vedem mucegai pe pereti, bucataria in ultmiul hal,plina de jeg, iar in baie nici nu avem curajul sa intram, spunem despre locatarul acelei case ca este un porc, ca a ajuns in ultimul hal de degradare.

Numai ca, pentru a tine o casa curata trebuie munca. Curatenie zilnica, sau macar la 2-3 zile, altfel se va aduna atat de multa mizerie incat nu va mai fi curaj de incepere a curateniei, caci ar fi ca si cand am avea de mers pe jos 100Km si noi abia am facut 10 pasi, si gandim: “ce rost mai are, oricum nu vom ajunge la finish niciodata”.

Curatenia noastra, individuala, si a locuintei noastre este cea mai importanta datorie casnica a unui om. Caci traind in cocina vom deveni porci, pe bune.

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru