Cauta

Wednesday, 18 November 2015

Indatoriri casnice - Curatenia in casa

Indiferent de cat de greu si obositor ar fi jobul nostru, trebuie sa ne indeplinim si indatoririle casnice. Nu oricine isi permite o menajera caz in care ignorand curatenia se va ajunge ca dintr-o locuinta normala sa vedem o adevarata cocina.


Cand mergem in vizita la cineva si vedem mucegai pe pereti, bucataria in ultmiul hal,plina de jeg, iar in baie nici nu avem curajul sa intram, spunem despre locatarul acelei case ca este un porc, ca a ajuns in ultimul hal de degradare.

Numai ca, pentru a tine o casa curata trebuie munca. Curatenie zilnica, sau macar la 2-3 zile, altfel se va aduna atat de multa mizerie incat nu va mai fi curaj de incepere a curateniei, caci ar fi ca si cand am avea de mers pe jos 100Km si noi abia am facut 10 pasi, si gandim: “ce rost mai are, oricum nu vom ajunge la finish niciodata”.

Curatenia noastra, individuala, si a locuintei noastre este cea mai importanta datorie casnica a unui om. Caci traind in cocina vom deveni porci, pe bune.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts