Cauta

Sunday, 1 November 2015

Tragedia de la Colectiv Club - viata dupa cosmar

StirileProTV: Incendiul din clubul Colectiv. Bilantul a crescut la 30 de morti. Arafat: Persoanele din club au inhalat inclusiv cianura

Despre acest subiect se vorbeste in intreg internetul. Este o tragedie si cu siguranta ca masuri trebuiesc luate.
Ma gandesc la toti cei prezenti in club in momentul incendiului si ma infior. Absolut ca nu doresc nimanui asa ceva.

 Imi imaginez acele scene de infern, cand toti oamenii incearca sa iasa afara si nu gasesc iesirea, multimea impinge si calca in picioare pe cei ce se impiedica, oameni arzand se agata in disperare de altii oameni aprinzandu-i si pe acestia cu foc, fumul inecacios mareste haosul, si Iadul se dezlantuie.
Sunt convins in acele clipe multi au fost convinsi ca acel moment este sfarsitul.Si in disperarea aceea de a isi scapa viata incearca sa desprinda mainile celor in flacari de pe ei si sa se indeparteze de foc. Este o imagine infioratoare, o imagine ce va ramane mereu in mintea supravietuitorilor.
Daca opinia publica este oripilata si in media vedem tot felul cu imagini cu lumanari si flori, in mintea supravietuitorilor va fi mereu acel gest instinctual cand pentru a isi salva viata a calcat peste cadavre si a impins din calea lor pe cei raniti si cuprinsi de flacari - nimic uman, nimic moral, doar simplu act disperat al incercarii de a supravietii. 
Supravietuitorii vor avea nevoie de consiliere psihologica profesionala. Daca mortii sunt morti, au incheiat din pacate prematur aceasta viata, supravietuitorii trebuie sa traiasca, si sa isi revina nu doar fizic ci si psihic. Viata intr-adevar merge inainte, doar ca astefel de lucruri pot altera perceptia asupra vietii.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts