Cauta

Monday, 18 July 2016

De ce nu vei face niciodata bani din pariuri

Jocurile de noroc au fost si vor fi mereu o afacere prospera pentru casele de pariuri. Doar pentru ele, nu si pentru pariori.

Daca despre sloturi si alte jocuri gen cazinou nici nu merita sa mai vorbim, pariurile pe fotbal inca mai aprind speranta in inimile multora, insa trebuie sa intelegem ca acest vis ( de a castiga constant din pariuri) este doar un vis, unul irealizabil.
Cum sa castigi din pariuri cand surprizele  in fotbal sunt prea numeroase, unde si o cota de 1,3 poate pierde? Si cine joaca pe cote de 1,3 daca nu cei cu dare de mana, caci pe cote asa mari trebuiesc pariati bani multi.
La polul opus vom gasi pe cei care pariaza sume mai mici si cote mai mari. Sa zicem ca aveam o cota de 200 formata din multe meciuri si pariem 5 lei. Vom visa la un castig de 1000 lei, insa vom visa doar.  Imagineaza-ti ca medicul iti da sanse de 1 la 200 sa supravietuiesti operatiei. Te-ai mai opera? La fel si in pariuri.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts