Cauta

Saturday, 25 March 2017

De ce este Pământul plat?

Pământul este plat

Când am început prima dată să cercetez fenomenul pamântului plat am făcut-o din pur amuzament. Însă după un timp am realizat că lucrurile nu sunt chiar așa cum credeam eu.

De aceea cred cu tărie că avem de-a face cu cea mai mare conspirație din toate timpurile.

Cei mai mulți oameni sunt total nepăsători in această privință, pentru ei tot ce contează este minuscul cerc în care trăiesc zi de zi, și strictul necesar hranei, locuinței și distracției.
Deși implicațiile sunt uriașe doar foarte puțini sunt cei cărora le pasă.

De la sistemul de învățământ și până la agențiile spațiale, cu toată mascarada sateliților și călătoriilor in spațiu totul este o Minciuna.
Am zburat cu avionul la 10000 metri înălțime, și linia orizontului este perfect plana și la nivelul ochilor. Așa ceva este imposibil conform oamenilor de știință, și totuși….
Dacă ne gândim la faptul că încă din grădiniță suntem mințiți (îndoctrinați) cu acel glob pământesc pe care il vom avea mereu in sala de clasa, din grădiniță până în liceul, și în general pe tot parcursul vieții. Inclusiv logo-urile multor corporații conțin un glob pământesc (Firefox că exemplu), și cum sistemul educațional și Media promovează aceleași lucru, este aproape imposibil să încerci a explica cuiva că nu trăim pe o sferă (glob).
Toată această îndoctrinare înfrânează gândirea logică și critică făcând ca majoritatea oamenilor să accepte orice tâmpenie fără prea multe întrebări. Astfel suntem învățați încă din primele zile de școală că planeta noastră se rotește în jurul axei sale cu o viteza teribil de mare, peste 1000 km/h. Și cu toate acestea nimeni nu simte și nu a simțit vreodată aceasta mișcare. În același timp o asemenea viteză de rotație aduce cu sine o forța centrifugă ce ar trebui să arunce toată apa din oceane în spațiu, dar acest lucru nu se întâmplă. Și în contra balanța suntem învățați că există o forța mistică numită Gravitație, o forța ce nu poate fi dovedită.
Desigur că orice om pasionat de adevăr și știința refuză imediat aceste aberații științifice, căci forța gravitațională ce s-ar opune forței centrifuge ar trebui să facă imposibil a ne mișca, păsările nu ar putea zbura, peștii ar fi striviți de o așa presiune, etc.
Și acestea sunt doar câteva exemple care ar trebui să ne pună pe gânduri.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts