Despre

About
Acest site ofera informatii scurte despre diverse lucruri, actiuni, personalitati, artisti, tari, opinii personale, explicatii, diverse, etc.
Unele articole sunt strict opinii personale, si anume acolo unde informatiile nu sunt fixe (gen informatii despre o tara anume, unde informatiile sunt fixe). Cateodata, in articolele unde autorul isi exprima opinia, informatia nu poate fi considerata ca litera de lege, si asta pentru ca intervine subiectivismul autorului.
Prin site de fata autorul isi propune sa amestece notiunea de site cu cea de blog, obtinandu-se astfel un fel de amalgam de informatii, in sensul nu tocmai negativ al cuvantului.
Daca cititorii observa greseli pe acest site sunt rugati sa semnaleze acest lucru in rubrica de comentarii.
De asemenea trebuie mentionat ca acest site nu va avea posturi zilnice, ci doar in masura timpului disponibil. Astfel vom gasi pe acest site peste o suta de articole scrise intr-o luna, si probabil ca vor fi si luni de zile cand poate nu va fi publicat nici unul.
O mentiune deosebita: Dreptul de autor. Orice utilizator al acestui site trebuie sa inteleaga ca dreptul de autor este protejat prin lege, de aceea daca cineva, oricine, doreste sa reproduca in scris sau prin alte mijloace informatiile de pe acest site, nu o poate face decat cu link catre sursa, si fara a copia articolul integral. - Chiar daca mare parte din informatiile publicate pe acest site sunt informatii de interes general, ele nu pot fi copiate prin metoda copy/past, deoarece forma in care au fost publicate si felul acesteia reprezinta munca si timpul autorului, motiv pentru care orice copiere spre publicare necesita link catre sursa.
Atentiune! Nimeni nu poate cere despagubiri daca vreo informatie eronata strecurata fara voia autorului pe acest site i-a creat vreun prejudiciu utilizatorului. Acest site nu reprezinta o autoritate in vreun domeniu, informatiile prezentate aici sunt strict informationale, si utilizatorul trebuie sa inteleaga acest lucru, in caz contrar poate alege sa nu mai viziteze acest site.

Comments

Popular posts from this blog

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

Cate galeti de nisip sa pun la un sac de Multibat?

Țări care încep cu litera G