Skip to main content

Campania: nu jucati la pacanele!


Pacanelele sunt jocuri electronice (slot) unde oamenii cu bani multi se distreaza. Este ca si cand ai juca la loto sau la poker, doar ca sloturile au multe alte avantaje: multimedia (culori vii, repetari multiple ce cauzeaza dependenta vizuala, sunete specifice, etc).
Exista oamenii dependenti intru totul de aceste jocuri. Sa zicem ca dependenta in sine este ceva ce am trece cu vederea usor, pentru ca in
viata de zi cu zi suntem dependenti de foarte multe alte lucruri, gen: tv, telefon, automobil,  cafea, etc. Doar ca - dependenta de pacanele (si ruleta deasemenea) este extrem de daunatoare nu doar psihic, ci si financiar - extrem de daunatoare.


Unii dependenti au vandut case si masini pentru a isi potoli setea nesfarsita de adrenalina, o adrenalina cauzata de pacanele. Altii muncesc pe branci de dimineata pana seara pentru a castiga bani - in scopul de a investi in pacanele. Iar altii, o categorie aparte - "copii" de bani gata, sau care au un venit constant din chirii, actiunii, etc - toaca banii acolo fara a le pasa de nimic.
Este adevarat, ca sunt si zile cand jucatorul la pacanele este fericit. Ziua cand i se arata si lui norocul, castigand ceva bani (mai mult decat investeste el zilnic). Insa la un calcul anual - suma castigata este net inferioara sumei pierdute.
Dupa un timp, dependentul de pacanele este mai nefericit, si tot mai nefericit. Tot universul sau este cladit in jurul pasiunii sale. Fericirea si bucuria pe care le gasea in lucrurile marunte si normale ale vietii este o amintire prafuita. - De aceea putem spune ca dependenta de acest tip de joc este mai rea decat orice alta dependenta.
Cel mai bun sfat! Stati departe de aceste nenorociri, sau va veti nenoroci singuri.

acest articol este scris si aici: , explicatii

Tag: pacanele, dependenta de pacanele, sloturi, jocuri de noroc, aparate


 

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.