Cauta

Thursday, 28 August 2014

Preturi termoizolatie cu polistiren

Termoizolatia cu polistiren este mai mult decat la moda. Polistirenul placat pe exteriorul unei cladiri mentine caldura in casa iarna si tine de racoare vara. De asemenea polistirenul este si un bun izolator fonic.

Cum se placheaza peretii cu polistiren?De preferat ar fi ca suprafata pe  care urmeaza a fi pus polistirenul sa fie cat de cat dreapta, abatere max 2 cm. Daca denivelarile sunt mai mari si prea multe este recomandat aplicarea unei tencuieli.

Placile de polistiren se lipesc cu adeziv special de polistiren (ex. Ceresit Thermo Universal) iar placile se aseaza tesute, nu direct una peste alta. Dupa ce adezivul din spatele lor s-a intarit se aplica dibluri pentru polistiren.

Apoi se incepe armarea cu plasa de fibra. Este recomandat sa se dea o mana de adeziv peste placile de polistiren si abia apoi sa se aplice plasa. Dupa ce plasa a fost pusa, la fel si coltarele, se mai aplica inca o mana sau doua de adeziv (masa de spaclu) pentru a netezi cat mai bine peretii.

Ultima operatiune majora fiind decorarea peretilor cu tencuiala decorativa, vopsea lavabila, sau altceva.

Preturi placare polistiren:


placat polistiren + plasa si 2 maini de adeziv – 20 lei metru patrat ( nu include schela) - soclul se masoara liniar.
tencuiala decorativa: 10 lei metru patrat ( nu include schela)
marmorom pentru soclu: 10 lei metru liniar

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: cat costa metru de dat cu marmoron, cat costa metru de decorativa, cat costa placat polistiren, cum se placheaza cu polistiren, placare polistiren, pret termoizolatie polistiren, preturi polistiren, zugravi,  

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts