Cauta

Monday, 8 September 2014

Zugravit: GletuitGletuirea ca operatiune inseamna pe romaneste netezirea peretilor. Este o operatiune importanta in finisaj, si este urmata de gletul de finisaj, gletul brut despre care vorbim acum nu este ultima operatiune inainte de vopsire.


Operatiunea de gletuire presupune ca peretii sa nu aibe o denivelare mai mare de 1 cm. Desi se poate incarca din glet si pana la 3 cm, nu este recomandat.

Gletul se poate aplica din mai multe materiale cele mai folosite sunt: ipsosul clasic, CT 126, Gletul Meseriasului, etc.

Pe suprafetele predispuse la aparitia de fisuri (gen pereti de BCA) este recomandat ca gletul de incarcare sa fie armat cu plasa de fibra.

Pretul pentru gletuit este de 9 Lei metrul patrat.

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: cat costa metrul de glet, cat se incarca la glet, ce gleturi sa folosesc, cum se gletuieste, glet, operatiunea de gletuire, se pune plasa la glet, zugravi, 

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts