Skip to main content

Zugravit: Gletuit



Gletuirea ca operatiune inseamna pe romaneste netezirea peretilor. Este o operatiune importanta in finisaj, si este urmata de gletul de finisaj, gletul brut despre care vorbim acum nu este ultima operatiune inainte de vopsire.


Operatiunea de gletuire presupune ca peretii sa nu aibe o denivelare mai mare de 1 cm. Desi se poate incarca din glet si pana la 3 cm, nu este recomandat.

Gletul se poate aplica din mai multe materiale cele mai folosite sunt: ipsosul clasic, CT 126, Gletul Meseriasului, etc.

Pe suprafetele predispuse la aparitia de fisuri (gen pereti de BCA) este recomandat ca gletul de incarcare sa fie armat cu plasa de fibra.

Pretul pentru gletuit este de 9 Lei metrul patrat.

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: cat costa metrul de glet, cat se incarca la glet, ce gleturi sa folosesc, cum se gletuieste, glet, operatiunea de gletuire, se pune plasa la glet, zugravi, 

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.