Skip to main content

Cat costa de dat cu lavabila un apartament cu 2 camere?

pret aplicare lavabila


In medie un apartament cu 2 camere doar de vopsit cu lavabila, fara alte reparatii, costa in jur de 700-800 lei (700 lei daca nu este mobilat, 800 Lei daca are modila si trebuie protejata).



Pretul materialelor difera de la o lucrare la alta, de exemplu o vopsea mai buna, gen Savana costa peste 200 Lei o galeata, iar o vopsea mai ieftina poate fi cumparata si sub 100 Lei galeata. Daca apartamentul nu este gol si trebuie protejata mobila se adauga la pret folia, banda adeziva, etc.

Atentie! Pentru o calitate buna a lucrarii se recomanda ca trafaletii si pensulele sa fie noi, trafaletii si pensulele fiind considerate consumabile.

Nota: In principiu pentru un apartament cu 2 camere o galeata de vopsea ar trebui sa ajunga, asta daca necesita doar o mana de vopsea.
preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: aplicare lavabil, cat costa aplicare lavabil, preturi manopera lavabila, varuit cu lavabila, vopsit cu lavabil, zugravi,

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.