Cauta

Friday, 19 December 2014

Cat costa de dat cu lavabila un apartament cu 2 camere?

pret aplicare lavabila


In medie un apartament cu 2 camere doar de vopsit cu lavabila, fara alte reparatii, costa in jur de 700-800 lei (700 lei daca nu este mobilat, 800 Lei daca are modila si trebuie protejata).Pretul materialelor difera de la o lucrare la alta, de exemplu o vopsea mai buna, gen Savana costa peste 200 Lei o galeata, iar o vopsea mai ieftina poate fi cumparata si sub 100 Lei galeata. Daca apartamentul nu este gol si trebuie protejata mobila se adauga la pret folia, banda adeziva, etc.

Atentie! Pentru o calitate buna a lucrarii se recomanda ca trafaletii si pensulele sa fie noi, trafaletii si pensulele fiind considerate consumabile.

Nota: In principiu pentru un apartament cu 2 camere o galeata de vopsea ar trebui sa ajunga, asta daca necesita doar o mana de vopsea.
preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: aplicare lavabil, cat costa aplicare lavabil, preturi manopera lavabila, varuit cu lavabila, vopsit cu lavabil, zugravi,

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts