Skip to main content

De ce curvia este pacat in toate religiile lumii?

De ce curvia este pacat in mai toate religiile lumii? Cu siguranta ca exista si exceptii, adica pe undeva, in anonimat, pot exista si religii, culte, unde curvia nu este pacat, sau poate din contra este o virtute.
Insa mai toate religiile lumii a curvi inseamna a pacatui. De ce?

In primul rand fericirea omului tine de relatia sa cu familia, sot-sotie, parinte-copil, frate-sora. Insa sot-sotie este cel mai important, ei vor ridica alti oameni (din copii lor), si urmasii lor vor repeta mai mult sau mai putin ce au vazut in propria casa. De aceea, o relatie normala intre sot si sotie (fara infidelitati) este de dorit, motiv pentru care curvia inseamna panta descendenta a unei familii, si implicit a nefericirii ei.
In al doilea rand prin relatia sexuala se transmit in afara de energii si multe informatii genetice. O amestecatura de astfel de energii si informatii va face ca persoanele implicate sa inceapa a avea un altfel de comportament decat cel original.
In al treilea rand datorita multitudini de boli ce se pot transmite astfel.

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.