Skip to main content

De ce nu vei castiga niciodata la pacanele?

Pacanele, aparate, slot mashine - cum s-or mai numi - sunt adevarate masini de tocat bani.
Foarte multi oameni cad prada visul desart de a castiga ceva bani la aceste aparate. In realitate sansele jucatorului sunt aproape de zero.
   Chiar daca astazi vei castiga cateva mii de Lei, in decurs
de un an, ca jucator, vei pierde cel putin triplul sumei castigate anterior. Si asta pentru ca aceste aparate sunt facute, calculate, sa castige doar casa, si din cand in cand sa mai dea ceva si jucatorilor, insa niciodata mai mult decat o treime din cat se joaca.
citeste si: De ce sa nu joci la pacanele?

Unii jucatori dependenti de acest viciu urmaresc prin cazinouri aparatele unde alti jucatori au pierdut sume mari. Si cred ei ca acolo au sanse. Insa rezultatul este aproape mereu acelasi: vor iesi afara cu buzunarele goale.
    Miscarile de rotatie de pe ecranul aparatului creeaza o hipnoza din care cu greu un jucator va iesi. Intotdeauna traieste cu speranta ca in curand va vedea castig, dar totul este o iluzie, o iluzie creata pentru a face jucatorul sa cotizeze cu si mai multi bani.
Cu siguranta zvonurile despre oameni care si-au ruinat viata din cauza aparatele nu sunt doar zvonuri, su adevaruri, adevaruri pe care orice impatimit al aparatelor le va ingnora intotdeauna, mereu mergandu-se pe premiza ca "asa ceva nu mi se va intampla mie".

 Insa in momentul in care joci sume de bani la aparate, acolo unde sansele sa castigi sunt sa zicem 1 la 20, ce te-ar face sa crezi ca tu vei cel ce va castiga? - Daca doctorul ti-ar spune ca ai sanse 1 la 20 sa supravietuiesti operatiei, te-ai mai opera?

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.