Gletul se prepara cu apa la temperatura camerei. Daca apa este mai rece decat temperatura camerei este O.K., daca
apa este insa calda, calda spre fiarta, in acest caz gletul isi va
schimba proprietatile si nu va mai corespunde standardelor.
Corect gletul se prepara prin presararea prafului in apa, nu invers. Se lasa un minut si apoi se amesteca pana la omogenizare. Se mai lasa inca 5 minute si apoi se reamesteca.
preturi zugravit: zugravi
Vizitati pagina de Contact
cuvinte cheie: cum se face gletul, glet, glet in galeata, zugraveala, zugravi,
Corect gletul se prepara prin presararea prafului in apa, nu invers. Se lasa un minut si apoi se amesteca pana la omogenizare. Se mai lasa inca 5 minute si apoi se reamesteca.
preturi zugravit: zugravi
Vizitati pagina de Contact
cuvinte cheie: cum se face gletul, glet, glet in galeata, zugraveala, zugravi,
Comments