Skip to main content

Sa pun faianta cu rosturile mai mici sau mai mari?

Depinde de gusturi, si de marimea si calitatea faiantei.

Daca vreti sa puneti faianta de 10*10 in nici un caz nu veti pune rosturi mari de mari de 2 mm.

Daca insa vreti sa puneti faianta de 25*40 in acest caz rosturile pot fi intre 3 mm si 0 mm.


Insa, cu cat rosturile sunt mai mici cu atat calitatea faiantei trebuie sa fie mai buna, pentru ca cea mai mica abatere de la cota (din fabricatie) va deveni vizibila la randurile de sus. De aceea daca faianta nu este de calitate superioara se va pune neaparat cu rosturi de 2-3 mm.

Culoarea chitului de rosturi este o alta problema.

In cazul in care dupa montare faianta prezinta ciobituri (mici, de regula langa rosturi), sau daca rosturile nu sunt prefect simetrice trebuie folosit un chit la culoarea faiantei, in acest caz diferentele si micile ciobituri nu vor sari in ochi.

Daca faianta a fost montata perfect se poate folosi orice culoare de chit care s-ar asorta cu faianta in comformitate cu gustul dumneavoastra.

preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: faianta, faianta in baie, rosturi faianta,

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.