Cauta

Saturday, 27 December 2014

Scule universale: Ciocanul


Ciocanul este o scula, unealta, folosita in foarte multe activitati. Am putea spune ca ciocanul este si trebuie sa fie nelipsit din gospodariea sau atelierul unui om sau firma.Ciocane, forme si modele

Ciocanele pot fi de multe tipuri. In functie de marime avem o gama larga de ciocane, de la ciocanele mici (100 grame), la baroase (10-15 Kg).

De asemenea dupa forma si intrebuintare avem ciocane speciale: ciocane de dulgherie, de zidarie, tesle, ciocane de cauciuc, etc.

La ce se foloseste un ciocan?

Cu un ciocan se poate sparge ceva, orice, ex: pereti, geamuri, pana si nucile cu coaja groasa, etc. Cu ciocanul se pot bate cuie, dribluri, etc. De asemenea cu un ciocan se pot indrepta diverse lucruri, foi de tabla, fier beton, cuie, etc.

Ciocanul de cauciuc este folosit la montajul gresiei, faiantei, pavelelor din beton ornamentale, etc

Cu ciocanele speciale se pot scoate cuie. Si lista poate continua, caci cine nu a folosit un ciocan macar o data in viata lui?

Cat costa un ciocan?

Pretul unui ciocan la data scrierii acestui articol in magazinul Dedeman este:

Ciocan pentru lacatusarie (100 grame) - 8, 94 Lei
Ciocan dulgher de 600 grame cu maner plastic - 17,66 Lei
Ciocan dulgher cu cioc 600 grame cu maner plastic - 28,40 Lei
preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: cat costa un ciocan, ciocanul unealta, la ce foloseste ciocanul, scule si unelte,

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts