Skip to main content

Am pus rigips in mansarda si s-a crapat

Foarte multe case au mansarda din lemn. Pentru a o cosmetiza in scopul locuirii rigipsul este solutia optima. Doar ca montand rigips direct peste grinzile de lemn acesta va crapa - rigpisul va crapa la imbinari.

Rigipsul in mansarda s-a crapat!


Pentru a nu avea astfel de surprize cu rigipsul ideal ar fi ca peste structura deja existenta (de lemn - grinzi) sa se monteze shelet metalic (stelaj), si abia apoi foile de rigips.

O alta solutie ar fi placarea peretilor cu OSB si abia apoi placarea cu foile de rigips, tind cont sa montam placile de OSB orizontal iar rigipsul in verttical, pentru a reduce sansele aparitiei de fisuri.


       fisuri in gipscarton


preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: cum pun rigip se lemn, rigips, rigips crapat, rigips fara caroiaj, rigips fara profile fier, rigips fara stelaj metalic, rigips la mansarda, 

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.