Skip to main content

Cat adeziv trebuie pentru faianta si gresie intr-o baie de 5mp?

In primul rand trebuie sa vedem daca peretii unde va fi pusa faianta sunt drepti, la fel si pardoseala.
Daca nu sunt drepti avem doua optiuni, in functie de cat strambi sunt: fie tencuim, fie placam cu rigips, fie incarcam mai mult cu adeziv.


Daca peretii sunt drepti, in general dintr-un sac de adeziv putem pune cca. 4mp, la o baie de 5 mp inseamna cam 17 mp total, asta inseamna cca 5-6 saci adeziv. Insa difera de la caz la caz, si in fnctie de adezivul folosit, si de meserias.
Daca peretii sunt strambi ...... intra adeiv cat este nevoie, posibil ca la o baie de 5 mp sa intre si 12 saci de adeziv.

preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: adeziv faianta, cat adeziv trebuie la faianta, faianta, 

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru