Skip to main content

Cati locuitori ar putea locui pe planeta Pamant?

O planeta batrana conform unora, si destul de tanara dupa altii. In fine, nu asta conteaza, conteaza ca Terra, planeta noastra, este CASA noastra. O casa pe care o cam ditrugem prin poluare, prin defrisari de paduri iresponsabile, prin nepasarea noastra, a tuturor.

Exista voci, voci puternice, care sustin ca suntem prea multi, prea multi oameni pe planeta, si planeta nu ne poate sustine pe toti. Nu stiu ce calcule au facut aceti oameni, sau ce interese au, insa planeta Pamant este atat de incapatoare incat daca omul ar fi OM am putea locui linistiti, in pace, cu destula hrana si in conditii bune: peste 200 de miliarde de oameni. Adica de 20 de ori mai multi decat suntem acum (cu aprx).
       Dar nu suntem oameni! Ne ucidem unul pe altul, dorim raul celui de langa noi, gandim ca Iadul inseamna ceilalti, si incercam sa avem noi cat mai mult in detrimentul celorlalti.
Milioane de kilometri patrati de teren ce poate fi arabil cu putina initiativa - ar insemna hrana pentru miliarde de oameni. Si inca cate!!! Dar nu vrem. Acesta este adevarul gol golut.

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.