Cauta

Wednesday, 14 January 2015

Cati locuitori ar putea locui pe planeta Pamant?

O planeta batrana conform unora, si destul de tanara dupa altii. In fine, nu asta conteaza, conteaza ca Terra, planeta noastra, este CASA noastra. O casa pe care o cam ditrugem prin poluare, prin defrisari de paduri iresponsabile, prin nepasarea noastra, a tuturor.

Exista voci, voci puternice, care sustin ca suntem prea multi, prea multi oameni pe planeta, si planeta nu ne poate sustine pe toti. Nu stiu ce calcule au facut aceti oameni, sau ce interese au, insa planeta Pamant este atat de incapatoare incat daca omul ar fi OM am putea locui linistiti, in pace, cu destula hrana si in conditii bune: peste 200 de miliarde de oameni. Adica de 20 de ori mai multi decat suntem acum (cu aprx).
       Dar nu suntem oameni! Ne ucidem unul pe altul, dorim raul celui de langa noi, gandim ca Iadul inseamna ceilalti, si incercam sa avem noi cat mai mult in detrimentul celorlalti.
Milioane de kilometri patrati de teren ce poate fi arabil cu putina initiativa - ar insemna hrana pentru miliarde de oameni. Si inca cate!!! Dar nu vrem. Acesta este adevarul gol golut.

Popular Posts