Skip to main content

Cum ar trebui sa vizionezi un film?



Foarte multi oameni se arunca in fata televizorului si casca ochii la un film in cele mai ciudate si nesanatoase moduri.
Varianta 1. Unii stau lungiti in pat, altii cu cosul de fursecuri sau
floricele in poala, altii cu capul in jos, .. si in fine, .. mii de alte moduri gresite.
A viziona un film din pozitia culcat in pat si cu capul ridicat pe perna este o greseala ce costa, costa in sanatate. Omul trebuie sa stea lungit in pat doar in trei conditii:


  •      doarme
  •      este bolnav
  •      a murit

Stand in pat mai mult decat trebuie corpul sa se va obisnui (gresit) cu pozitia orizontala,
coloana vertebrala isi va slabi forta, circulatia sanguina este data peste cap. Sa nu se mire nimeni dintre cei ce stau lungiti in pat la tv. de faptul ca ii doare spatele sau ca au anemie (in special ameteli cand se ridica in picioare).


Varinta 2. A iti trage gogosi, seminte, alune, floricele, fursecuri, napolitane, sau orice alt produs alimentar langa tine in timpul cand vizionezi un film este o greseala teribila. De ce? In primul rand pentru ca atentia asupra filmului iti va fi distrasa de activitatea in cauza (mancarea), iar in al doilea rand pentru ca atunci cand esti oarecum absorbit de actiunea filmului vei consuma mult mai multa cantitate de mancare decat de obicei.
Pentru persoanele obeze este interzis cu desavarsire a face vreo alta activitate cand mananca!!!

foto via
cuvinte cheie: film, nu se mananca la tv, protejare ochi, sanatate, vizionare film, cum sa vedem un film, greseli la vizionare tv,

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.