Skip to main content

Cum pot zugravi si in spatele caloriferului?

Presupunand ca zugraviti iarna si caloriferul da caldura nu veti putea zugravi si in spatele lui. Cel mai probabil se va putea da cu lavabila folosind rolerul (trafaletul) mic. Dar atat. Este imposibil sa se dea glet in spatiul extrem de ingust din spatele calorifelului.


Totusi, cand va veni vara si nu va mai fi apa pe coloana, puteti chema un instalator sa dea jos caloriferul si atunci se va putea zugravi si acea zona.
preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: amenajare, calorifer zugraveala, glet in spatele caloriferului, zugravi,

Comments

vopsea lavabila said…
FOARTE BUNE INFORMATIILE.

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.