Articol preluat de pe site Numarul1.net
1 kg biscuiti populari, 200 gr margarina, 100 gr rahat, 50 gr stafide, 3 linguri cacao. 100 gr zahar, 200 ml apa, esenta rom.
Biscuitii se rup bucatele mici. Rahatul se taie in cubulete.
Se fierbe apa cu zaharul si margarina. Dupa se pune cacaoa.
Intr-un vas se pun biscuitii, raharul, romul si stafidele, iar peste se toarna siropul caldut. Se amesteca. Se lasa sa se raceasca.
Pe o folie se intinde din compozitie si se ruleaza. Se baga la frigider.
sursa numarul 1.net
foto via ecuisine.ro
1 kg biscuiti populari, 200 gr margarina, 100 gr rahat, 50 gr stafide, 3 linguri cacao. 100 gr zahar, 200 ml apa, esenta rom.
Biscuitii se rup bucatele mici. Rahatul se taie in cubulete.
Se fierbe apa cu zaharul si margarina. Dupa se pune cacaoa.
Intr-un vas se pun biscuitii, raharul, romul si stafidele, iar peste se toarna siropul caldut. Se amesteca. Se lasa sa se raceasca.
Pe o folie se intinde din compozitie si se ruleaza. Se baga la frigider.
sursa numarul 1.net
foto via ecuisine.ro