Skip to main content

De ce oamenii inteligenti nu sunt miliardari?

De ce oamenii al caror coeficient de inteligenta este ridicat nu sunt putrezi de bogati?

Multi oameni si-au pus aceasta intrebare. Nu pentru ca asa ar parea corect si normal, ci pentru ca se pare ca lucrurile stau exact invers.

Genii in matematica, fizica, biologie - traiesc din salarii modeste, foarte modeste. Timp in care oameni ce nu pot lega doua propozitii au bani atat de multi incat nici nu stiu ce sa faca cu ei.
Am incercat sa gasim raspunsuri, am cautat sa intelegem mecanismul - nu prea avem un raspuns. Pentru ca, comparand datele am ajuns la concluzia ca nu exista nici o regula, ci totul este random, exact ca o loterie.

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.