Skip to main content

De ce ochii care nu se vad se uita?

Este adevarat ca ochii care nu se vad se uita?



Departarea face relatiile dificile, chiar le este dusman. In cele mai multe cazuri persoanelelor despartite de distanta pentru perioade lungi de timp (de ordinul anilor) li s-au racit sentimentele.


Doua persoane de sex opus care se iubesc nespus dar viata ii desparte .... ei bine cu cat mai mult dureaza despartirea, cu atat mai mari sansele ca dragostea sa moara. Dragostea trebuie intretinuta, precum un foc, daca nu il alimentezi focul se va stinge. Si este greu de crezut ca doar amintirile sa sustina focul iubirii, indiferent de juramintele depuse, sau de caracterul celor implicati.
Exista si exceptii de la regula, desigur. Iubiti care dupa ani buni s-au regasit si iubirea lor a continuat - dar ei sunt exceptii. Pentru restul lumii ochii care nu se vad se uita.
Si in situatia ochilor care nu se vad se uita nu intra doar departarea, ci si infidelitatea sau suspiciunea. De asemenea multe se intampla intre timp, plus ca o relatie se cladeste prin faptul ca cei doi sunt alaturi la bune si la rele, pe cand in cazul departarii, ei nu sunt.

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.