Cauta

Wednesday, 7 January 2015

De ce ochii care nu se vad se uita?

Este adevarat ca ochii care nu se vad se uita?Departarea face relatiile dificile, chiar le este dusman. In cele mai multe cazuri persoanelelor despartite de distanta pentru perioade lungi de timp (de ordinul anilor) li s-au racit sentimentele.


Doua persoane de sex opus care se iubesc nespus dar viata ii desparte .... ei bine cu cat mai mult dureaza despartirea, cu atat mai mari sansele ca dragostea sa moara. Dragostea trebuie intretinuta, precum un foc, daca nu il alimentezi focul se va stinge. Si este greu de crezut ca doar amintirile sa sustina focul iubirii, indiferent de juramintele depuse, sau de caracterul celor implicati.
Exista si exceptii de la regula, desigur. Iubiti care dupa ani buni s-au regasit si iubirea lor a continuat - dar ei sunt exceptii. Pentru restul lumii ochii care nu se vad se uita.
Si in situatia ochilor care nu se vad se uita nu intra doar departarea, ci si infidelitatea sau suspiciunea. De asemenea multe se intampla intre timp, plus ca o relatie se cladeste prin faptul ca cei doi sunt alaturi la bune si la rele, pe cand in cazul departarii, ei nu sunt.

Popular Posts