Skip to main content

De ce sa imi fac un blog?

Blogul este la moda, este o industrie, un stil de viata, o meserie, o impartasire a opiniilor personale, si multe altele.
Unii oameni si-au facut un blog, altii zeci de bloguri. Unii scriu de
placere altii pentru bani, unii scriu opinii personale altii copiaza pe altii, unii au facut dintr-un blog un adevarat portal de stiri si informatii utile, altii au umplut paginile blogului cu poze si videoclipuri, fiecare cum a crezut de cuvinta.
De ce sa iti faci blog? Ei bine tu trebuie sa fii cel care raspunde la aceasta intrebare. Vrei sa te afirmi in online, sa te cunosca lumea, sau poate vrei sa faci ceva bani. Este problema ta, insa ar trebui sa stii cateva chestii inainte de a incepe:
  •  Este usor sa faci rau, sa critici, sa acuzi, sa dai cu piatra. Insa si tu poti si lovit. Daca vrei sa faci ceva in online ar trebui sa pastrezi un vocabular cuviincios, sa nu instigi la ura rasiala, etnica sau religioasa, sa nu folosesti pornografia, etc.
  •  Daca vrei sa fii respectat trebuie sa respecti. Bloggeri isi comenteaza unii altora pe bloguri, incearca sa fai si tu acelasi lucru, dar fii la obiect, caci comentariile tip spam vor fi pedepsite in timp. Plus ca, orice ai comentat va ramane acolo, asa ca ai grija ce spui in comentarii.
  •  Daca vei face schimb de link, fii cinstit, nu fura cum fac altii. Caci unii pun link catre alte bloguri si cand vad ca au primit si ei la randul lor link il sterg pe cel ce i-a oferit o fereastra. Acest lucru este imoral.
  •  Vrei sa fii cat mai bine indexat de motoarele de cautare, sa te gaseasca oricine, apoi apucate si scrie cat mai mult, caci succesul nu vine peste noapte. Si scrie calitativ nu doar cantitativ.
  •  Si inca ceva, incearca sa descoperi tu insuti ce trebuie sa faci cu un blog, sau de ce ti-ai face unul!

cuvinte cheie:  blog, de ce blog, internet, jurnal online, media

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.