Cauta

Sunday, 18 January 2015

Exploatarea trupului legala si inumana - Miss Venezuela

Cum sa castigi concursul de Miss

Așa cum în Brazilia fotbalul poate fi salvarea din sărăcie pentru băieți, în Venezuela fetele frumoase pot ajunge Miss.

Părinții sunt în stare de orice; asta înseamnă aplicarea unor măsuri extreme pentru slăbit, operații estetice de la 12 ani sau operații de scurtare a intestinelor, pentru ca mâncarea să treacă mai repede prin corp fără a mai digerată. Sau coaserea unei limbii într-un fel de teacă din plastic pentru a împiedica fetele să mănânce hrană solidă. Unii își obligă fetele să poarte corsete inuman de strâmte pentru a le forma o talie cât mai subțire. Alții le fac injecții cu hormoni de la opt sau nouă ani pentru a accelera pubertatea și pentru ca ele să capete mai repede forme feminine. Acesta este adevărul oribil ascuns sub scena strălucitoare a concursurilor de frumusețe. Dar lumea vede doar ce-i place.
citeste intreg articolul pe Eva.ro

Pentru a scapa de saracia lucie un vis este suficient: fiica lor poate fi salvarea. Venezuela este tara recunoscuta pentru cele mai frumoase femei, din Venezuela au iesit cele mai multe castigatoare la concursurile de miss. Si de aici, faima si bani - pentru invingatoare.
Desi sansele pentru o fata din Venezuela sa castige la marile concursuri de Miss este mica, prea mica chiar, multi parinti sacrifica totul, chiar si viata copilului lor (fetita) pentru a incerca.

O multime de oameni privesc televizarile concursurilor de Miss. Dar putini stiu cum ajunge o fetita acolo, pe podium.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts