Skip to main content

Nu trimiteti copii ale actelor importante prin Mail!

Chiar daca cineva va cere sa ii trimiteti copii ale actului de identitate, dupa cartea masinii, actelor de proprietate a vreunui imobil, acte de firma, etc prin Mail in scopul solutionarii mai rapide a vreunor contracte: nu o faceti!

Trimitind acte importante prin Mail sau alt serviciu online riscati sa aveti mari probleme. Actele personale sunt personale, si nu cred ca va inchipuiti ce pot face unii oameni avand datele dv. si copii dupa acte.
Este de preferabil sa se intarie tranzactia decat sa riscati. Internetul si in special serviciile de Mail sunt zilnic tinta atacurilor cibernetice, si chiar daca credeti ca nimeni nu are interes pentru niste simple acte, s-ar putea ca cine sa o faca.
Multi oameni s-au trezit cu rate la banci de care nu au auzit niciodata, altii cu ipoteci, altii fara case. Pericolul este real. Nu fiti naivi!

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.