Cauta

Saturday, 3 January 2015

Se mai poarta scafele de rigips in 2015?

Scafele din rigip sunt acele modele  in tavan, pereti sau intre tavan si pereti cu scopul de a delimita anumite zone de altele sau pentru a ascunde tevi sau orice altceva. De asemenea scafele mai sunt folosite pentru a crea anumite modele oferind un design mai interesant camerei, sau pentru a ascunde surse de lumina, etc.


Daca cu ceva timp in urma era la mare moda scafele si delimitarile de culori in case sau apartamente, pentru 2015 mult mai la "moda" vine culoarea UNI. Adica aceeasi culoare si pe tavan si pe pereti.

Cu siguranta ca nu toti oameni vor alege uni, vor fi si oameni ce vor alege clasicul: tavanul alb si peretii alta culoare, delimitarea facandu-se insa nu cu rigips ci direct din vopseaua lavabila, delimitarea facandu-se cu ajutorul scoiului de hartie.

Scafele din rigips raman insa alternativa sigura pentru a masca tevile sau zonele strambe ale peretilor sau tavanelor.

preturi zugravit: zugravi

Vizitati pagina de Contact

cuvinte cheie: de ce folosim scafe rigips, design scafe rigips, moda scafelor rigips, modele rigips, rigips, scafe, scafe rigips,

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts