Skip to main content

Se poate renunta la fumat cu ajutorul tigarii electronice?

Tigara electronica - E-tigara



In general oamenii care au apelat la tigara electronica cu scopul precis de a renunta la fumat se impart in trei categorii:


1. Cei care au renunat la fumat dupa o luna, doua, de cand au apelat la tigara electronica, apoi au renuntat si la aceasta. Este cazul fericit.

2. Cei care de cand au inceput sa fumuze ecologic au renuntat la tigara clasica cu tutun si au devenit dependenti de tigara electronica. Cazul paradoxal.

3.Cei care fumeaza in paralel si clasic si electronic. Cazul negativ.

citeste si: De ce este greu sa renunti la fumat?


cuvinte cheie:  fumat electronic, intrebari, renuntare la fumat, tigara electronica

In sfarsit nefumator - Allen Carr 

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.