Skip to main content

Singura afacere ce merge bine pe timp de criza

Poate sunt mai multe, dar cu siguranta cea mai vizibila, singura afacere cu o crestere accelerata, si care creste direct proportional cu saracia oamenilor este: Casa de Pariuri.
Casele de pariuri sunt singurele afaceri ce nu au fost afectate de criza, ba din contra se pare ca se extind tot mai mult.

Daca economia romaneasca a inceput sa cade dupa 2009, casele de pariuri au inceput sa isi inmulteasca sediile. La vremea pe piata romaneasca erau doar cativa jucatori: Stanleybet, Casa Pariurilor, Super Bet, BetCafe Arena si Public Bet, la care daca! s-ar mai putea adauga vreo doua nume aproape anonime.
Dupa anul 2010, incet, incet, am asistat nu doar la deschiderea de noi agentii ale acestor case de pariuri, dar si o avalansa de nume noi pe piata, case de pariuri inventate peste noapte, de ordinul zecilor (cel putin la nivel de Bucuresti).    Si se pare ca o duc bine, caci se extind in continuare.

Am putea fi tentati ca este ceva bun. O nisa care se dezvolta, care angajeaza personal in vreme de criza. Doar ca nu este chiar asa, pentru ca in aceasta afacere pentru a iti merge tie bine trebuie sa existe oameni care pierd bani, multi bani. Astfel, cu cat mai multi bani produc casele de pariuri, cu atat mai multi bani sunt pierduti de jucatori.. Iar economia tarii nu castiga nimic, absolut nimic.

Deci, ca o concluzie: casele de pariuri sunt o afacere ce merge cel mai bine in criza economica, dar nu ne incalzeste cu nimic asta pe noi, ci doar pe cei cativa patroni de case de pariuri.

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.