Skip to main content

Sisteme, sfaturi - loto Polonia, loto Grecia

Loto Polonia si Loto Gresia - aceleasi cote, aceleasi sisteme

Cele mai bune sisteme sunt cele care nu implica sistem, sustin unii jucatori. Ei joaca 3 numere simple, si sustin ei, castiga destul de des. - Greu de creut, am sustine noi, caci daca ei ar castiga mereu casele de pariuri ar cam da faliment, nu s-ar inmulti precum ciupercile dupa ploaie.

Ei bine exista si alte sisteme, la care putini s-au gandit. Vom vorbi mai tarziu si despre ele.

Sistem precum 5/8, 6/9, 7/13 - gresite. Gresite din start. 

Ganditi-va: ce sanse sunt sa nimeresti 7 numere din 13? Cat de greu! Si daca nimeresti dupa multe incercari vei casiga de 13 ori bani jucati. Si atat. Pentru ca sansa sa nimeresti si al 8-lea numar, aproape ca iese din calcul.

Imaginati-va ceva nou! Ati tot jucat sistemele care nu va ajuta sa castigati mai nimic. Ati incercat si cu 3 numere simple, si cu 4. Si cand la final de luna trageti linia: sunteti pe minus. Hai sa gandim altfel!
Cum ar fi daca am juca sisteme mult mai usoare dar cu bani mai multi pe bilet?
     pentru ca trebuie sa intelegem: cu 2 lei nu poti sa castigi 2000 lei
Ei bine va propun ceva ce suna a tampenie (a se citi ineptie). Si anume  sistemul 3/13 cu 10 Lei.
 

Da, suna aiurea, dar sa calculam si sa vedem:

3 numere - 2,33
4 numere - 9.32
5 numere - 23.30
6 numere - 46.60
7 numere - 81.55
8 numere - 130.48
9 numere - 195.73
10 numere - 279.61
11 numere - 384.46
12 numere - 512.62
13 numere - 666.40
Deci, cu 5 numere castigam 23 Lei. Iar cu 6 numere vom castiga 46 de Lei. Nu ne gandim la 7, 8 numere, sunt de domeniul fantastic, si daca totusi vor iesi vreodata, cu atat mai bine.
Insa ganditi-va cat de simplu este acest sistem, si cate avantaje aduce fata de sistemele grave gen 5/6, unde vei nimeri un bilet pe minim dupa cel putin 100 de incercari, timp in care ai tocat o gramada de bani.
    Stiti unde pierd oamenii cel mai multi bani? - Acolo unde miza este mica. Ei considera la nivel de subconstient ca daca joaca o suma mica, nu se simte la buzunar - exact opusul gandirii oamenilor bogati care stiu ca fiecare Leu conteaza.
Asa ca in loc sa jucati sute de bilete cu 2 lei si sa sperati ca poate intr-o zi ... poate, mai bine incercati sistemul simplu prezentat mai sus.

sistem castigator loto polonia, loto grecia

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.