Skip to main content

Un paharel de vin face bine la inima

Asa se spune, asa sustin unii medici, asa gasim pe internet. Si totusi, sa fie chiar asa?
Pentru a nu isi atrage oprobiul publicului, mai marii societatii (si aici putem include si doctorii specialisti) lasa anumite teme neelucidate, generand impresia ca lucrurile stau exact asa cum ar vrea multimea sa auda. Si atat timp cat  un lucru nu poate fi dovedit, nu poate fi nici contestat.

Totusi, cercetarile in domeniul dietei sanatoase au dovedit faptul ca: chiar si o picatura de alcol dauneaza. Mai exact, orice lucru daunator in timp isi va face efectul. Si fie ca este vorba de poluare, stres, grasimi animale, alcool, tutun, droguri de orice fel, neodihna, etc, toate, in cantitati mici sau mari sunt un potential pericol.
O intrebare isteata ar suna cam asa:
– de ce totusi consumul de medicamente, grasimi, tutun, alcool, nu este considerat de mare risc?
Si cel mai bun raspuns vine tot sub forma unei intrebari:
– aveti idee cati bani se invart in jurul acestor produse?

cuvinte cheie: alcool, alcoolul dauneaza, bautura, putin alcool, sanatate, un pahar de vin, vin

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.