Cauta

Wednesday, 6 May 2015

Este agricultura de viitor?

In general cam tot ce se putea vinde s-a vandut. Mai toti oamenii care au avut nevoie si si-a permis, si-au pus termopane, si-au cumparat LCD-uri, case, tot felul de mobilier si electrocasnice, etc.

Chiar si hainele se cumpara din ce in ce mai greu. Insa hrana, ei bine hrana si medicamentele se vor vinde mereu. Cum pentru a fabrica medicamente este imposibil pentru cei mai multi, a produce alimente este mult mai simplu. Si nu ma refer la mezelarie sau alte preparate, ci strict la legume si fructe.

Pentru a incepe o afacere cu zarzavaturi sau pomi fructiferi nu iti trebuiesc prea multe. Un teren agricol, sau o curte mai mare, cateva solare (pot fi construite si din cusaci cu folie), ceva bani pentru seminte, stropit, si bineinteles: chef de munca cat cuprinde.

Rezultatele muncii vor fi direct proportionale cu munca prestata si indemanarea. Indemanarea si inspiratia vor veni si pe parcurs, totul tine de: a iubi ceea ce faci.

cuvinte cheie: afacere, agricultura,busines, ce afacere sa fac, job, munca, unde sa muncesc

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts