Skip to main content

Cum arata civilizatia antedeluviana?

Fiecare specialist a scris despre cum era lumea de dinainte de potop (antedeluviana) insa vorba aia: cate bordeie atatea obiceie, sau cati specialisti atatea idei.



Dovezi arheologice nu prea sunt multe, nici nu ar avea cum, caci apa a acoperit toata planeta, cutremure de magnitudine enorme au schimbat toata fata planetei ridicand munti in locul vailor, si totul a fost ingropat sub milioane de tone de pamant sau apa.
Cateva descoperiri prin adancurile oceanelor au mai fost insa explicatiile ce ne-au fost oferite nu sunt prea logice. Omenii au tendinta de a explica ceva necunoscut prin elemente binecunoscute, insa imaginea creata astfel nu prea ne ajuta la intelegerea a ce a fost atunci.
Biblia ne prezinta faptul ca pana la potop oamenii traiau mai mult decat dupa, exemplu: Adam a trait aproape 900 de ani.(Geneza-Facerea cap5). Faptul ca in timp omul a involuat reiese limpede din acest raport al evenimentelor, lucru ce contrazice teoria evolutiei. Si daca de la Adam spre Noe omul a involuat, putem presupune ca oamenii de dinainte de potop au fost mult mai sanatosi, inteligenti, savanti, etc.
Probabil ca stiinta acelor vremuri era mult superioara celor de acum, lucru imposibil de dovedit din lipsa de probe.  In anumite imagini ilustrate  prin reviste de specialitate ni se prezinta oameni la camp, cu magarul tragand de un plug. Daca insa omenii de atunci erau mult peste cei de azi, de ce trebuiau sa faca agricultura cu magarul? Cum spuneam mai sus, oamenii explica necunoscutul prin ceea ce cred ei, prin ceea ce au vazut. Greseala consta in faptul ca: nu putem confunda atedelivienii cu oamenii din evul mediu, nu exista comparitie.

 La polul opus se regasesc cei care au tendinta sa mistifice totul, venind chiar cu ipoteze conform carora antedeluvienii zburau in cosmos, se teleportau, etc. Putem vedea limpede ca rationamentul lor este total deplasat, probabil modelat de filmele SF.
Cum era lumea de dinainte de potop? Probabil nu vom sti niciodata, singura dovada ramane istorisirea biblica.


cuvinte cheie: antedeluvian, cataclism mondial, civilizatie antedeluviana, lumea de pana la potop, potopul noe

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.