Cauta

Monday, 21 September 2015

Cum arata civilizatia antedeluviana?

Fiecare specialist a scris despre cum era lumea de dinainte de potop (antedeluviana) insa vorba aia: cate bordeie atatea obiceie, sau cati specialisti atatea idei.Dovezi arheologice nu prea sunt multe, nici nu ar avea cum, caci apa a acoperit toata planeta, cutremure de magnitudine enorme au schimbat toata fata planetei ridicand munti in locul vailor, si totul a fost ingropat sub milioane de tone de pamant sau apa.
Cateva descoperiri prin adancurile oceanelor au mai fost insa explicatiile ce ne-au fost oferite nu sunt prea logice. Omenii au tendinta de a explica ceva necunoscut prin elemente binecunoscute, insa imaginea creata astfel nu prea ne ajuta la intelegerea a ce a fost atunci.
Biblia ne prezinta faptul ca pana la potop oamenii traiau mai mult decat dupa, exemplu: Adam a trait aproape 900 de ani.(Geneza-Facerea cap5). Faptul ca in timp omul a involuat reiese limpede din acest raport al evenimentelor, lucru ce contrazice teoria evolutiei. Si daca de la Adam spre Noe omul a involuat, putem presupune ca oamenii de dinainte de potop au fost mult mai sanatosi, inteligenti, savanti, etc.
Probabil ca stiinta acelor vremuri era mult superioara celor de acum, lucru imposibil de dovedit din lipsa de probe.  In anumite imagini ilustrate  prin reviste de specialitate ni se prezinta oameni la camp, cu magarul tragand de un plug. Daca insa omenii de atunci erau mult peste cei de azi, de ce trebuiau sa faca agricultura cu magarul? Cum spuneam mai sus, oamenii explica necunoscutul prin ceea ce cred ei, prin ceea ce au vazut. Greseala consta in faptul ca: nu putem confunda atedelivienii cu oamenii din evul mediu, nu exista comparitie.

 La polul opus se regasesc cei care au tendinta sa mistifice totul, venind chiar cu ipoteze conform carora antedeluvienii zburau in cosmos, se teleportau, etc. Putem vedea limpede ca rationamentul lor este total deplasat, probabil modelat de filmele SF.
Cum era lumea de dinainte de potop? Probabil nu vom sti niciodata, singura dovada ramane istorisirea biblica.


cuvinte cheie: antedeluvian, cataclism mondial, civilizatie antedeluviana, lumea de pana la potop, potopul noe

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts