Cauta

Tuesday, 1 September 2015

Este cafeaua un medicament contra oboselii?

Despre faptul ca aceasta substanta, cafeaua, este nociva, mai ales in cantitati mari, s-a mai scris. Despre faptul ca are si lucruri pozitive, mai rar.
Ei bine, dupa 24 de ore de munca iti vine sa te culci in mijlocul soselei.
Dar mai ai inca 10 ore de tras. Ochii se inchid, corpul tremura, creierul este ametit, vederea slaba, urechile incep sa pocneasca, si tot ceea ce vrei este sa dormi. Dar nu poti! Patria te vrea in picioare.
In cest moment dificil cafeaua este cea care te tine la verticala. Cafeaua nu face altceva decat sa scoata energia din locasurile ei secrete, si sa ne-o ofere pe tava in momentul in care noi dorim(consumam cafea). Corpul uman are rezerve mari de energie insa nu ni le ofera datorita faptului ca ele sunt ultima frontiera.
Cand bem cafeaua substantele din ea, in special cofeina, incep sa suga din seva energetica reinprospatandu-ne. Insa ATENTIE! sa nu o consumam pe toata.
Dupa ce ne-am facut treaba observam ca suntem epuizati complet. Si daca am continua cu cafea si efort am putea deceda din picioare. Cafea ne ofera energie, tot a noastra, dar nu pentru mult timp. Trebuie chibzuinta.
bb

cuvinte cheie: cafea, energizant, medicament, oboseala, remediu, sanatate

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts