Cauta

Monday, 21 September 2015

Este furtul o meserie?

Hotii sunt oameni ca si noi, oameni ce profeseaza meseia de “hot” ca hobby sau din necesitate.
Unii s-au apucat de furat pentru a avea ce manca sau imbraca, altii prentru droguri si distractii. Exista insa si hoti care au riscat pentru a avea cu ce sa isi hranesca copii sau pentru a putea cumpara medicament.

Ma intreb ce as face eu ca parinte daca copilul meu ar avea nevoie urgenta de medicamente iar eu nu as putea sa ii le cumpar?
Trecand insa peste aceste aspecte, vreau sa vorbesc un pic despre hotii ce si-au facut o cariera din asta, hoti care nu fura dintr-o necesitate urgenta.
Exista hoti care fac ceea ce fac din placere. Riscul este a doua lor natura. Unii s-au obisnuit cu furatul si nu concep nici macar o secunda sa mearga la un srviciu, sa munceasca contra salariu. Altii fura pentru ca se cred superiori.
Vedem prin filme anumite secene cu hoti profesionisti, hoti ce fac acest lucru de dragul artei. Totusi, sa nu confundam filmul cu realitatea. Acest tip de hoti sunt extrem de rari. Cei mai multi hoti de meserie o fac, cum spuneam si mai sus, pentru simplul motiv ca nu vor sa munceasca.

cuvinte cheie: cum ajung unii hoti, de ce fura, de ce hotul fura, de exista hoti, furt, hotie, meserie

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts