Skip to main content

Putem intelege totul?

Este greu de crezut ca vom putea intelege vreodata totul. Totul, (acest cuvant), presupune sa avem o intelegere mai mare decat ceea ce este reprezentat prin totul, ceea ce este  imposibil.

Ca si cand am fi atotputernici si am vrea sa construim o greutate pe care sa nu o putem ridica. (Se exclude una pe cealalta.)
Pentru a intelege totul (in sensul de doar acele lucruri cu care interactionam cel mai mult) este tot imposibil. Caci in fiecare zi interactionam cu alti oameni, experimentam tot felul de senzatii, avem milioane de ganduri si strafulgerari ale imaginatiei, etc.
  Pentru a intelege doar o simpla zi din viata noastra, in totalitate, din toate punctele de vedere, ne-ar trebui o infinitate de ani.

citeste si:

De ce Dumnezeu permite sa ni se intample lucruri rele?

cuvinte cheie: gandire, imposibil de inteles, intelegere, logica, necunoscute, stiinta

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.