Cauta

Monday, 5 October 2015

Secretul succesului - munca in echipa

Este frumos sa poti spune ca ai realizat un lucru mare de unul singur. Este o mandrie pozitiva, te face sa fii demn, sa tii capul sus, sa fii satisfacut de rodul muncii tale, si de recompensa desigur. Insa prea putini oameni reusesc sa faca vreo mare realizare solo.

Fie ca vorbim de o inventie, de o constructie sau de vreun proiect oarecare, secretul succeului este echipa.
Marile corporatii nu sunt conduse de un singur om. Proiectele bune sunt duse la bun sfarsit de o echipa. Si exemplele pot continua.
Insa faptul ca exista o echipa nu garanteaza succesul. Echipa trebuie sa fie devotata si apta pentru indeplinirea sarcinilor proiectului respectiv.
   Este o tehnica sa alegi o echipa performanta, si poate ca trebuie si un gram de noroc. Caci degeaba proiectul este aur curat daca echipa este formata din oameni ce fie habar nu au ce cauta acolo, fie sunt incompetenti, fie pur si simplu nu ii intereseaza succesul proiectului.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts