Cauta

Saturday, 31 October 2015

Un blogger trebuie sa fie politicos?

Daca vom cutreiera blogosfera in lung si-n lat vom gasi tot felul de bloggeri, unii extrem de politicosi, alti nesimtiti din cale afara. Se pare ca este o moda in a folosi cuvinte vulgare, sau cel putin badarane pe blogul personal, ca si cand acest lucru ar garanta o superioritate blogului.


Nimic mai fals. Un blogger ce isi face un renume din vulgaritati sau din cuvintele badarane (din topor) nu va ajunge niciodata sa fie citit decat de altii asemeni lui, lucru ce ar trebui sa dea de gandit autorului unui astfel de blog.

A fi politicos, folosind cuvinte politicoase – nu pupincuriste – reprezinta respectul celui ce scrie (bloggerul) fata de cei care il citesc. Bloggerii ar trebui sa fie prima linie de aparare impotriva vulgaritatii si vorbirii urate, caci ei, care folosesc cuvintele pentru a exprima ceva realizeaza mai bine decat cei ce nu o fac ce putere extraordinara au cuvintele. Este irelevant daca un cuvant sau mai multe sunt scrise gresit, sau daca in graba anumite litere sunt “mancate”, important este sa fie politicos.

cuvinte cheie: blog, blogger, bloguri vulgare, cum sa fii blogger, cuvintele au putere, politete pe blog, vulgaritati pe blog

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts