Skip to main content

Bomba atomica, un fals menit să creeze panică

Bomba
atomică nu există. Dacă ar fi existat ar fi fost cu neputință ca până acum să nu fi avut un război atomic.
La finalul celui de al doilea război mondial americanii și-au arătat forța (fictivă), și ajutați de o propagandă masivă au reușit să își însușească rolul de jandarm al omenirii.

Dacă cineva trăiește cu impresia că America este țara făgăduinței, că democrația și libertatea se găsesc acolo, se înșeală amarnic. America nu este așa cum o vedem prezentată în filme sau documentare, America este condusă de corporații și agenții secrete. Acesta este adevărul.
Dacă nu ai puterea, pretinde că o ai! Acesta este mottoul lor. Și așa au reușit. Faptul că au o economie puternică se datorează jafului făcut în alte țări, fie petrol, fie orice ce poate produce bani. În același timp mașinăria de propagandă funcționează neîntrerupt. Proprii cetățeni trăiesc intr-o ignoranță de nedescris, miliarde de dolari fiind furate cu acte în regulă pentru programele spațiale, cercetări, lupta împotriva terorismului și a încălzirii globale, activități ce în realitate nu sunt decât scamatorii ieftine cu scopul îmbogățirii unei anumite categorii de oameni (elita).
Arma nucleară face parte din aceeași categorie a propagandei. Nu există și nu va exista niciodată o armă de distrugere în masă ce are ca bază o reacție nucleară.
Învățăm la școală că atomul este cea mai mică particulă elementară, totuși nu o putem vedea pentru că este prea mica, nimeni de altfel nu o poate vedea, nici cu cele mai performante instrumente, și totuși, cumva, printr-o miracol, cu 50 de ani în urmă americanii fără tehnologia din prezent au reușit să controleze o reacție atomică - iar omenirea a înghițit gălușca. Ce ciudat!

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru