Skip to main content

Cine câștigă cu adevărat bani din pariuri?

Pariurile sportive și jocurile de noroc în general (loto, slot, bingo, besix, etc) sunt o afacere de miliarde de euro. Și deși aproape toți clienții (jucătorii) pierd bani, există și câștigători.
Cine câștigă însă?
Avem câteva categorii de câștigători, si îi vom enumera mai jos:
1. Miracolul
Din când în când câte un norocos (1 la câteva zeci de mii) reușesc să câștige o sumă mare. Un fel de bombă.
2. Pariorii profesioniști
Cei mai mulți pariori cred că a fi parior profesionist înseamnă să știi totul despre evenimentele pariate și să respecți regula management--lui și să aplici o strategie anume, gen martingale.
Gresit! Deși poate ar exista și astfel de pariori, adevărul este că totul este o iluzie.
Cei care chiar câștigă folosesc alte tehnici și strategii, strategii ce cu siguranță nu le veți găsi pe net, pentru că astfel de secrete ar distruge această afacere a pariurilor.
3. Casele de pariuri
Singurii cu adevărat câștigați sunt proprietarii caselor de pariuri.
4. Cei care vând ponturi
Exact. Cei care te "învață" cum să castigi și îți vând ponturi, ei câștigă. Banii câștigați de ei sunt siguri, nu depind de noroc ci de câți clienți au.
Ca o ironie, deși nimeni nu prea câștigă la pariuri, tot mai mulți pariori calcă pragul caselor de pariuri. De ce? Pentru că vânzarea de iluzii este cea mai bună afacere!

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.