Cauta

Wednesday, 21 January 2015

Care ceai este bun contra racelii?

Ceai contra racelii


Macele au un aport ridicat de vitamina C. Si cum vitamina C joaca un rol important in metabolismul nostru, lipsa ei aduce cu sine o scadere a puterii de aparare in fata diverselor boli(visrusi), printre care si banala raceala.

Raceala este banala astazi, cand avem tratamente contra ei, cand avem cunostiinte. In urma cu sute de ani insa, raceala era o boala mortala.
Ceaiul de macese, alaturi de ceaiul de lamaie, este un bun remediu contra raceli. Totusi, daca raceala se transforma in infectie trebuie mers la medic.
Preparare:
Intr-un ibric se fierbe apa si apoi se lasa un minut la racit, astfel incat temperatura apei sa fie undeva la 60°C. Se introduc apoi macesele (fie pliculete, fie o lingurita de macese uscate), se acopera ibricul si se lasa asa cam 15 minute(infuzie). Se bea indulcit cu miere, zahar, sau fara.

cuvinte cheie: ce sa beau daca sunt racit, ceai de raceala, ceai la raceala, macesele bune la raceala, raceala, remediu raceala

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts