Cauta

Sunday, 11 January 2015

Unde imi fac un blog gratuit?

Cele mai mari si sigure platforme pentru blogging(gratuit) sunt wordpress.com si blogspot.com.
WordPress.com este probabil cel mai usor de folosit avand o interfata prietenoasa si simplu de retinut. Este bine optimizat pentru motoarele de cautare. Pentru cineva care este la inceput in lumea bloggingului wordpress.com este o solutie exceptionala.

Trebuie retinut faptul ca in wordpress.com nu se permit scripturi gen histas sau adsense.
Solutia ideala ar fi wordpress.org, insa nu este gratuita. Iti trebuie un domeniu  (.ro, .net, .com …. cu bani, sau gratuit .tk), si un hosting (Gazduire web) platit.

Blogspot.com este solutia unui blog gratuit oferit de Google. Desi multi ar crede ca este mai bine indexat, se inseala. In wordpress tagurile ofera o indexare superioara, ceea ce nu poate fi vorba si in cazul blogspot. In blogspot tagurile sunt bune doar pentru a fi folosite precum categoriile, atat.
Insa frumusetea blogspotului este ca iti permite sa faci aproape orice. Orice tema compatibila cumparata cu bani din online sau gasita gratuit pe diverse site de profil poate fi folosita cu usurinta. Cu un minim de cunostiinte un blog pe platforma blogspot poate deveni un adevarat portal. Dar cel mai important lucru pentru multi bloggeri este faptul ca blogspotul permite inserarea de scripturi, iar Adsense se gaseste chiar in interfata blogului.
Un mare ATU il are Blogspot unde serverul tine si la 1000 vizitatori online (simultan).

Popular Posts