Skip to main content

Suntem oameni mediocrii

Am vrea sa fi buni in ceva anume, sa excelam la un capitol sau altul, sa fim vazuti de alti oameni cu respect, dar nu reusim.
   Ne zbatem, ne luptam, incercam, si atat. Niciodata nu vom fi mai mult decat "Buni", niciodata geniali. Si asta pentru ca geniul este o raritate, unicitate, iar noi nu facem parte din acea categorie, nici macar nu stiu daca ne-am dori genialitatea, caci daca am avea-o am fi neintelesi de 'ceilalti'.

Asa ca ramanem mediocri, si va trebui sa ne obisnuim cu asta. Va trebui sa invatam sa traim in mediocritate incercand sa dam tot ce este mai bun in noi, dar fara a visa la cai verzi pe pereti.

Si pana la urma urmelor: este rau sa fim mediocrii? Este rau daca ne traim viata in mediocritate? Nu cred. Important este sa Traim, caci in final cu totii vom deveni cenusa, si la ce bun sa fii genial daca vei avea tot soarta muritorului de rand?
  De ce sa ne irosim viata incercand sa fim ceva ce nu vom fi niciodata cand am putea sa ne bucuram de ceea ce suntem, si sa incercam sa gasim partile pozitive, sa le exploatam si sa ne bucuram de viata, asa cum este ea?

Suntem mediocrii! Da. Si vom fi mereu asa.
articol publicat de Scurte Informatii

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.