Cauta

Monday, 28 September 2015

Merita sa vizionez filmul Inceptions?

Inceptions -film

Daca a fost vreun film ce a lasat o imagine a unor lucruri la care desi ne gandim mai
Multe filme am vazut de-a lungul timpului, Matrix fiind o capodopera din multe puncte de vedere, insa realismul nu este punctul sau forte. Inceptions insa…

 Lumea din vis

O lume diferita de tot ceea ce cunostem, o lume in care timpul are alte legi, in care fizica nu se supune fizicii cunoscute de noi, iar imaginatia este esenta vietii. In diferite stadii ale somnului(visului), timpul curge mai greu, si tot mai greu, astfel incat 50 de ani de viata in vis pot fi doar 4 ore de somn in realitate. Si totul este posibil.
Dar sa intri in visul cuiva, sa sadesti o idee ce in zeci de ani(in vis) prinde contur….  Si totusi, drumul cel mai greu, este intoarcerea acasa, intoarcerea din vis, si asta … daca mai este posibila…

mereu totusi nu putem patrunde dincolo de zidul de beton al plafonarii pragmatice, Inceptions este cu siguranta.

Totusi, sunt oameni care au avut un gust neplacut dupa vizionarea filmului. Unii pentru ca nu l-au inteles, altii au fost inselati in asteptarile lor, caci trailer-ului se asteptau la altceva, altii pur si simplu l-au considerat un film prea slab, desi ideea in sine era buna.


 

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts