Cauta

Wednesday, 28 October 2015

Ce au mancat Adam si Eva in Rai?

Multi oameni si-au pus aceasta intrebare, multi au incercat sa intuiasca ce si cum… Numai ca, lucrurile nu stau chiar atat de simplu.
Biblia vorbeste despre “toti pomii din gradina”, de unde putem trage concluzia ca hrana primilor oameni consta in fructele pomilor. Doar ca, pomii din Eden nu corespund in totalitate cu pomii din zilele noastre, nici macar cu cei din perioada postdeluviana.
citeste si: Cum arata civilizatia antedeluviana?

Adam si Eva au mancat fructe, doar fructe, insa nu putem trage concluzia ca noi astazi daca am manca doar fructe am fi perfect sanatosi, desi s-ar putea si asa, caci pomii din Eden nu erau contaminati de microbul pacatului, acest microb ce distruge si perverteste totul.

Adam si Eva pot fi modelul nostru de vietuire sanatoasa, ei – primii nostrii parinti – oameni ce au locuit in prezenta ingerilor si L-au vazut pe Dumnezeu fata-n fata.

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts