Cauta

Monday, 26 October 2015

Ce trebuie sa scriu pe un blog?

O intrebare la care multi bloggeri incepatari cauta un raspuns.

Pentru cei care au inceput sa scrie pe un blog dar apoi au intrat in pana de idei, sau pentru cei care si-au deschis un blog pentru ca asa e la moda dar nu stiu ce sa faca cu el, recomandarea cea mai buna ar fi sa inceapa sa citeasca blogurile altora. In acest fel va vedea ce se poate scire pe un blog, va putea categorisi anumite bloguri in functie de nisa, de calitate, de originalitate, etc.


Apoi, dupa ce apare familiarizarea cu blogul si ce ar putea fi un blog, fiecare in dreptul sau va putea decide ce sa scrie, caci inspiratia poate veni din informatie.

Ideal ar fi ca blogul sa fie ceva original, numai ca originalitatea este oarecum dificil de realizat. Totusi, chiar daca o mie de bloguri aleg sa scrie pe nisa politica, fiecare trebuie sa o faca in felul sau, conform cu opinia sa despre acest domeniu.
cuvinte cheie: blog, ce sa blog, ce scriu pe blog, pana idei blog

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts