Skip to main content

Ce trebuie sa scriu pe un blog?

O intrebare la care multi bloggeri incepatari cauta un raspuns.

Pentru cei care au inceput sa scrie pe un blog dar apoi au intrat in pana de idei, sau pentru cei care si-au deschis un blog pentru ca asa e la moda dar nu stiu ce sa faca cu el, recomandarea cea mai buna ar fi sa inceapa sa citeasca blogurile altora. In acest fel va vedea ce se poate scire pe un blog, va putea categorisi anumite bloguri in functie de nisa, de calitate, de originalitate, etc.


Apoi, dupa ce apare familiarizarea cu blogul si ce ar putea fi un blog, fiecare in dreptul sau va putea decide ce sa scrie, caci inspiratia poate veni din informatie.

Ideal ar fi ca blogul sa fie ceva original, numai ca originalitatea este oarecum dificil de realizat. Totusi, chiar daca o mie de bloguri aleg sa scrie pe nisa politica, fiecare trebuie sa o faca in felul sau, conform cu opinia sa despre acest domeniu.
cuvinte cheie: blog, ce sa blog, ce scriu pe blog, pana idei blog

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.