Cauta

Friday, 16 October 2015

Clima ne influenteaza

Cateodata avem zile mohorate, zile cand desi am vrea sa facem ceva, sa compunem, sa creem, nu reusim. Cateodata dam vina pe oboseala, si poate ca asa este, dar exista si zile deprimante, zile ‘urate’, cand nu avem chef de nimic.

Astazi a plouat mai toata ziua, si desi am vrut sa fac ceva, mi-am pus mintea la lucru, m-am chinuit, stresat, zbatut, ….., tot degeaba. Nimic. Nimic nu merge, totul e in zadar.
Cu siguranta ca ceva se intampla, suntem orecum influentati de clima, de mediu, de tot si toate. Ma gandesc la faptul ca poate maine, o alta zi, o alta sansa sa fac ceea ce nu am facut azi. Dar daca maine va fi ca azi, si poimaine la fel? Ma obisnuisc cu esecul sau cu clima?
Suntem oameni, fiinte micute, plapande, fara aparare in fata naturii, influentabile de clima, de multe. Si cu toate astea avem zile cand ne credem zmei superputernici, cand avem impresia ca putem cuceri lumea. Dar daca o simpla zi mohorata ne face sa fim neputinciosi, cum am putea fi cuceritori?

No comments:

Post a Comment

Comentariile spam, cele ce fac reclame sau cele ce aduc jigniri, instigari la violenta sau ura de rasa, si fara a ne limita la atat, tot ce nu este potrivit pentru un comentariu nu va fi aprobat.

Popular Posts