Skip to main content

Cum fac bani din blog cu reclame banner?

Foarte multi oameni posesori de bloguri vor sa isi monetizeze activitatea online, si cel mai bun program este Google AdSense.
Pe net vom gasi mii de site care ne invata ce si cum, programe de afilieri la diferite platforme de afiliere sau programe multi level ce ne sunt prezentate ca adevarate mine de aur aducatoare de profit, insa adevarul este ca nu tot ce zboara se mananca, si asta datorita faptului ca foarte putini oameni cumpara din online, iar cei ce vor sa o faca intra direct pe site respectiva.


            citeste si: Idei de afaceri cu bani putini 2015

Asadar un program adecvat pentru bloguri este cel cu plata pentru fiecare click, iar cel mai serios, cel mai raspandit si totodata simplu de folosit este AdSense. Iar daca nu incercati sa furati clickuri totul va fi O.K.
Cei mai multi bani din AdSense le fac blogurile in limba engleza, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca un blog cu multi cititori in limba romana nu o poate face. Totul depinde de natura vizitatorilor, caci un blog generalist cu idei personale are mai putine sanse in fata unui blog nisat, indiferent de nisa.
Iata mai jos cateva subiecte in jurul carora se poate construi un blog de nisa:

Animale, plante, legume, fructe, plante medicinale, pasari, insecte, pesti, tari, orase, munti, ape, religii, sanatate, diverse, stiri, conducatori, retete alimentare, curiozitati, bloging, internet, media, povesti modificate, utile, filme, vedete, sport, sportivi, formule chimice, bancuri, sfaturi, pariuri, poezii, loto, meteo, anatomie, boli, jurnalism, contabilitate, extra x, economie, politica.
Bineinteles ca pot fi mult mai multe domenii, foarte multe, insa este important sa aveti ceva cunostiinte despre domeniul sau domeniile respective, si o scurta documentare inainte de abordarea unui subiect nu strica.
Pozitionarea reclamelor trebuie facuta in asa fel incat vizitatorul sa le observe repede, sa ii sara in ochi, dar in acelasi timp sa nu il irite. Este foarte important ca blogul sa nu fie plin de reclame, de aceia daca folositi Adsense ar fi bine sa renuntati la alte afilieri pentru blogul in cauza.

cuvinte cheie: adsense, afiliere, bani, bani blog, monetizare blog, reclame banner blog.

Comments

Popular posts from this blog

Țări care încep cu litera R

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera R  Regatul Unit,   Reunion San Denis, Republica Dominicană,  România,  Rusia,  Ruanda.

Țări care încep cu litera M

Cunoaște lumea! Lista țărilor lumii, cu litera M Macau,  Macedonia,  Madagascar,  Malawi,  Malaezia,  Maldive,  Mali,  Malta,  Martinique,  Mauritania,  Mauritius,  Maroc,  Mayotte,  Mexic,  Monaco,  Mongolia,  Montserrat,  Mozambic,  Muntenegru

Am dat cu lavabil si ies pete galbui. Ce sa fac?

In general pete galbene sau galbui apar atunci cand deja avem lavabila data pe pereti sau tavane si dorim sa aplicam alta lavabila peste. Caci pe gletul nou nu are de ce sa iasa pete. Motivele pentru care ies pete galbui pot fi mai multe. Enumeram: oxizi (de la vreo inundatie) pigmentul din veche vopsea suprafata faramicioasa 1. Oxizi Daca a avut loc o inundatie, inflitrare de apa, atunci cand suprafata se ususca, de regula se pateaza. Pata are forme ciudate si este de culoare galbena spre portocaliu, in anumite cazuri cu tenta de maroniu.